true





godnatt





usch





alla har vi tider som vi saknar ..




onsdag !

Drog till skolan idag ! Tänkte först stanna hemma, men det blev inte så. Lika bra att gå , annars lär jag la stanna hemma hela veckan :p
Sjuukt trög dag iaf. Först matte, som jag faktiskt jobbade på !!! Och sen No , men det slutade med att jag somnade. Såå det blev inte så lyckat. Sen hemkunskapsprov, som gick sämre än sämst ! Men får göra om det sen :=)
Och sen typ elevens val, och nu hem ! Och idag ska jag småplugga lite till provet imon, fast jag gör det nästa vecka på studiepasset ist !
Och så är min navepiercing svullen igen :( Måste sluta pilla på den.. !
Men får börja med koksalt igen !
Imorgon ska jag ner till gbg efter skolan, träffa micka och robin ! Och kolla på en byxdress som jag skrev innan :)
BILDBRIST..

04:58

Usch har så otroligt hemskt äckligt ont i magen. Känns som om jag bara vill kapa av den ! :(
Och så kan jag inte somna heller. B L Ä Ä !
Blir nog att vara hemma nu också. Och försöka sova något iaf!! För detta är helt sjukt. 3 nätter utan att kunna sova mer än 1 h sammanlagt ! Borde nog göra något på dagarna så jag blir trött !

sweet dreams




love














tisdag

Är på dåååligt humör för jag har så ont i magen :( FML !
Menmen , stannar nog hemma imorgon också. Eller så åker jag till skolan :p
Just det ! Fick hem ett paket vitamin well idag också ! Och skriver om det senare ; ) Eller så gör Michaela det, ni lär märka det :) Jag ska kolla på tribe på torsdag med micka efter nya smycken. ( bara titta ) Och sen efter så åker vi och hämtar de smycken som vi har beställt från ebay ! :) Måste också köpa en ny comviq surf laddning ! Och så ska vi kolla på bikinis, och så har jag presentkort på bikbok kvar, så ska kolla på en byxdress :)
Men vi hörs imon ! :)
puss

I love food




sjöööberg skriver

Har försökt att sova ett tag nu, men jag kan verkligen inte somna. För mycket att tänka på ! Men det försvinner nog snart. Tillslut så blir jag la så trött så att jag somnar ståendes :) Eller som när jag hade sovit dåligt i 6 nätter och sen åkte jag till Jess och somnade på dirren när jag kom dit :) Och har fortfarande lika ont i magen. Sofia ville köra mig till vårdcentralen. Och jag funderar nästan på att åka dit nu !

Wiho !

Stannade hemma idag. Är mega trött, och har otroligt ont i magen. Så det va bäst och stanna hemma. Har sovit en stund, och nu dricker jag te och ska snart försöka sova lite till. Om det inte blir att jag pluggar ist. Angelica vet inte om hon kommer till mig idag, för gubben från bilsaken har inte ringt henne än. Jag har typ ingenting att skriva om just nu. Bara att jag är jäääävligt sugen på sushi, och funderar på att springa till ica. För dom har sushi på tisdagar som dom köper dirr från sushiresturangen i std. Så det är nästan värt att gå dit nu.. MEEEN så har jag så ont i magen, så jag vågar inte äta. Yeay..

jag älskar er, mina vackra,vackra systrar <3


jennifer bloggar

Tjenis :)
Nu fick jag tummen ur för att börja skriva igen ! Det har varit en riktigt jobbig dag idag, så har inte haft lust att blogga om något verkligen ! Menmen ,det va en otroligt jobbig dag i skolan. Eftersom jag inte sov så mycket i natt. Så somnade jag nästan på lektionerna. Så fick lägga mig i något vilorum i 1 h. Men jag kunde inte somna eller slappna av. Så jag gav upp. Så jag gick ner till Annelie och fick sitta där hela förmiddagen och sy på min klänning. Och sen bamba, matte , svenska & sen elevens val- som jag somnade på. Och sen hem och dirr på möte. Som va helt hemskt. Skriver inte mera om vad det handlade om . Men det va inte så trevligt. Och sen en hel del samtal till mina älsklingar. Och till en annan person. Och det blev en hel del tårar. Och det är inte posetivt ! Menmen, och sen dess har jag suttit på rummet och snackat i tele. Jasmine & Angelica kunde inte komma idag. Men förhoppningsvis så kommer Angelica imon ! : ) Och imon så ska jag försöka vara med på så många lektioner som möjligt. U T A N att somna ! Och så ska jag bara hem imon. Och chilla på alla läxor som jag har halkat efter med.. Och prov och allt. BLÄ! Så måste plugga järnet nu ! Jaja , nu ska jag nanna kudden och så hörs vi imon !
PUSS

mys





suck ..









Smink

Detta använder jag. ( Ögonfransböjare och pensel till ofc ) Men ah.
Mascaran och foundationen är helt nya. Så har inte haft dom mer än 1 gång. Men tycker att dom är riktigt bra! Och kajalen,solpudret och ögonskuggan har jag haft i 1 år. Och älskar det :) Hittade ingen bättre bild på ögonskuggan, så det fick bli en bild på ett öga också :)
Allt finns på kicks, åhlens, lindex osv förutom ögonskuggan som bara finns på face affärer :) Men dom ligger lite överallt ! :)

Mobilbloggar

Sitter i skolan på tyska lektionen och fick precis reda på att vi skulle ha prov på fredag , inte så mysigt faktiskt .. Hann tyvärr inte blogga imorse eftersom jag vaknade 10 min innan min buss gick ! Puss på er så hörs vi senare

godmorron

Nu har jag äntligen kommit i gång att blogga igen ! Denna sista veckan har varit hemsk . Och det har hänt en hel del, som inte tas upp här. Men nu ska det skrivas ! Nu sitter jag nyduschad och ska snart börja sminka mig. Men bloggar lite innan. Idag kommer mina kära systrar Angelica och Jasmine till mig, och vi ska chilla på livet :) Och i fredags va min underbara syster Jessica här. Och jag får låna hennes data, för att min är lite skadad just nu. Och så har Micka varit här också i 1 natt. Efter skolan så ska jag på ett möte. Och sen kommer syrrorna :)
Nu måste jag sminka mig, annars så hinner jag inte med bussen.
Hörs sen !
Puss !

sova




love it

Nu åker jag och träffar Angelica för vi ska äta oss tjocka på Macdonalds .. MM chill på livet ! slänger in ett inlägg sen när jag kommer hem 






snö ?

HAHA och jag som skrev nedanför att våren snart är här , så snöar det nu ? 
pust .. orkar faktiskt inte med snö mer nu !



vår




Back



Nu börjar vi blogga igen , efter mycket stress så hann vi att fixa en ny och fräsh design iallafall . Headern är dock bara tillfällig tills vi hinner fixa en riktigt bra ! Eftersom vi hade ros bakgrund förut som ser det lite knasigt ut nu men det kommer snart bli bra ändå 


mycket som händer

uppdatreingen kommer vara dålig ett tag nu fram över p.g.a att det är väldigt mycket som händer nu ! Fast inlägg kan vi nog slänga in lite då och då ändå !



No lektion

Sitter i skolan och har NO nu, lite smått tråkigt. Men hon går igenom allt för provet imon. Så måste lyssna ! :(
Efter denna lektionen har vi engelska. Och sen bamba ! Jaja , vi får höras sen ! Kika in klockan 3 så ser ni ett inlägg om det sminket jag använder ;)
Puss

mys


10 saker




love it




piercat





TACK FREEBRA !

Freebra är en bandlös BH i silikon, för att ha under axelbandslösa klänningar toppar o.s.v. Freebran syns inte heller under en klänning/top med bar rygg. Den är gjort i 100% silikon, vilket gör att den känns och ser helt naturlig ut under ett plagg. På insidan befinner sig ett 'klistrigt' lager, vilket gör att den fäster bra och sitter där den skall. Freebran ger även ett lyft samt ett intryck av fyllighet.


Freebran finns att beställa här för omgående leverans, men finns även i mängder av fysiska butiker. Vart kan du läsa på hemsidan. Nelly säljer också produkten.

Är du osäker på storlek?
Ligger du mellan två olika storlekar?
Välj alltid den större!



stan



kom precis hem från skolan , helt vanlig dag ! Men nu ska jag dra in till stan och möta Nathalie och göra det jag absolut är bästa på .. Shoppa ! Det är ju så skönt nu när solen är här man får verkligen vår känslor jätte skönt verkligen ! Så ni får ha det så bra i solen så hörs vi sen PUSS



Jennifer bloggar

Blogg esse har varit helt fuckup hela dagen . Så har inte kunnat blogga idag . Sitter i en soffa och typ snackar med micka i tele . Hon är hos läkaren nu ! :)
Jag har fixat några tidinställda inlägg också !
Denna veckan har varit ganska lugn. Massa snack och sånt. Men annars lugn. Skulle åkt till min kära syster i helgen . Men det blev inte så denna helgen, så vi får träffas en annan helg :)
Slutade klockan 12 idag. För sista lektionen var inställd . Och vi fick skippa kf:en.
Och imon är det studiedag. Så ska kolla om jag får åka ner till gbg då.
Måste iaf åka till netonnet och lämna in min laddare . För den förstör datan  , kopierar allt jag skriver och ibland raderar , eller om jag skriver på msn , så skickar den ibland det jag skriver om igen. Och så stängs den av osv . Så ska nog byta den
Blogg esse har varit helt fuckup hela dagen . Så har inte kunnat blogga idag . Sitter i en soffa och typ snackar med micka i tele . Hon är hos läkaren nu ! :)
Jag har fixat några tidinställda inlägg också !
Denna veckan har varit ganska lugn. Massa snack och sånt. Men annars lugn. Skulle åkt till min kära syster i helgen . Men det blev inte så denna helgen, så vi får träffas en annan helg :)
Slutade klockan 12 idag. För sista lektionen var inställd . Och vi fick skippa kf:en.
Och imon är det studiedag. Så ska kolla om jag får åka ner till gbg då.
Måste iaf åka till netonnet och lämna in min laddare . För den förstör datan  , kopierar allt jag skriver och ibland raderar , eller om jag skriver på msn , så skickar den ibland det jag skriver om igen. Och så stängs den av osv . Så ska nog byta den

snabbt inlägg




cillar på livet med chips och




Fucking Perfect - Pink




Hold It Against Me - Britney Spears





Born This Way - Lady Gaga





Baksmälla - Petter & September







dålig uppdatering ..



städa

Guuuud va allt har varit katastorf dom sitsta dagarna .
igår kom jag hem jätte sent så då orkade jag inte blogga
och i morse försov jag mig så du hann jag inte blogg !
känner mig sämst !

Men nu ska jag laga lite mat så hörs vi senare .. lovar ! ;)


Båda bloggar

CHAU !
Har inte bloggat idag som nu kanske ser . Men det är helg , och jag gissar på att ni , precis som vi gör annat på helgerna ! I natt sov vi hos Jeffa & Angelica . En go natt , bråk , sorg , skratt & glädje. Ganska gott & blandat !
Men på morran så blev det jätte brau bror :) Pizza & massa snack ! :) Och sen måla på borden.. :)
Och sen när vi kom hem ( Jeffa körde oss ) så somnade vi . Och sen åkte vi in till centralen för att träffa Mickas kusiner och säga hejdå. Och sen hem för att äta. Och nu sitter vi här, övertrötta och skrattar åt allt och alla! Vi lider av något !!
När jag kommer hem imorgon så ska jag skriva mer om ReZtart också! Blev ett ganska stressigt inlägg !
Nu ska vi sova !!

Mobilbloggar

Vilken jävla kväll / natt asså. Helt crazy ! Just nu ligger vi hos min käre kusin och hennes kompis , ingen aning om hur vi kommit  Deras dator funkar inte så jag får blogga mer när jag kommer hem 

UTGÅNG !

Nu är vi fixade och klara ! Ha en bra kväll 



Ullared




Tack ReZtart !!

ReZtart Mango Magic smoothie !
Fick hem ett paket ReZtart idag ! :) ReZtart är ett otroligt bra mellanmål ! Och håller blodsockret i jämn balans ! Och håller hungern borta i 3 timmar !!
Och detta är ingen bantningsprodukt , utan ett mellamål ! Perfekt för dig som har det stressigt på morronen . Och hellre sover 15 min extra än äter frukost ( som jag.. )
Jag gör reklam för denna produkt för att jag vet att MÅÅÅÅNGA skippar frukosten , och är trötta och okoncentrerade i skolan / jobbet ! Och detta är en jättebra dryck som du kan ta med dig ! T.ex till bussen påväg till skolan, eller om du går till skolan / jobbet . Så är detta jätte bra ! :)
Skriver om dryckerna sen ! :)

Torsdag

Hej !
Kunde inte blogga så mycket igår , men nu kan jag blogga :)
Sitter hemma och ska snart åka till mickisen. För vi ska till UUULLARED IMON :D
Det blev en hel del tjöt om att jag inte fick åka enligt läraren. Men det fixade sig tillslut :)
Påväg hem så hämtade jag ut ett paket , ni får se sen ;)
Och nu så ska jag snart packa klart det sista . Och sen drar jag !
Synd bara att det är sånt piss väder ute !!
Hörs när jag kommer till micka !
Puss

skoooooolan '

Sitter i skolans data sal och smygbloggar lite , busigt !
Idag kommer jennifer ner till Göteborg, så jag ska möta
henne vid centralstationen ikväll ! :D:D:D:D
Men nu måste jag fortsätta '' jobba''  så vi hörs sen när
jag kommer hem ! PUSS



sleep well


musik

Petter

Längesedan


Logiskt


Baksmälla


Stockholm i mitt hjärta


Mikrofonkåt

Jockiboi bajsar på sig !!





Mascara









Nervös !

Sitter på bussen nu påväg till läkaren , är så sjukt nervös vet inte varför ! Ska nog snacka med någon där eller nåt vettefan ;)
bloggar mer när jag kommer hem !




jag saknar sommaren



ingen skola för mig idag


liv

Sitter i skolan med carro, vi har typ må bra  ( elevens val ) Och ska googla hur man gör egen  handkräm..
Micka har datorförbud för hon är oolydig.. FAST NÄ!
Har inget att skriva . Så bloggar typ när ja kommer hem !
Puss


Sjöberg bloggar !

Sjuukt arg & besviken nu !
Men skitsamma . Bloggar ändå.
Har inte gjort så  mycket idag . Duschat , ätit , mailat och snackat med micka.
Som troligtvis inte kommer kunna blogga så mycket idag . Men hon får messa vad hon vill blogga , så får jag skriva det haha :)
Imorgon ska jag somsagt till skolan . Och efter till std och sen till läkaren . Ingen aning vad jag ska göra i std. Men antagligen det , eller vänta i 3 h på att klockan blir 5 ;)
Och sen åker jag till läkaren . Och sen hem . Pappa åker till Liza imon , så jag är ensam.
Och på torsdag så är det skola som vanligt . Vet inte om pappa är hemma då . Men det får vi se !
Vi är ganska såå tråkiga..

sjöberg bloggar - musik

Lyssna på våra sommar spellistor ! Vi typ taggar sommaren, och har gjort det sen i julas. Vi är ju som vi är ! :)
Michaelas
Jennifers
TAGGA SOMMAREN!


Sjöberg bloggar

Vaknade för kanske 3 h sen ! Blir att vara hemma idag igen . Magen gör fortfarande ont när jag äter . Men det försvinner nog snart . Och för kanske 15 min sen så kom pappa in till rummet .
Och ba : vi ska på samtal nästa vecka hos din lärare Annelie .
Jag ba : Oki.
Han ba : Det är tydligen en hel del som vi ska ta upp !
Meeen det är det ju inte :)
Om en liten stund så ska jag packa upp kläderna och det som jag hade hos syrran :)
Har inte orkat göra det innan !
Och så ska jag göra en header. Men tror inte att vi ska byta. Men för skojs skull ! :)
bild från innan jag färgade håret

shopping

Fick detta när jag praoade på adenmarks !
Fick välja saker för 500 ;- Och det blev detta + en godispåse :)
Alla linnen kommer från Only. Men säljs på adenmarks också ! :)
Och örhängerna kommer från Dazzling.



frukost på sängen är inte fel !







Nu har vi en var sin skylt också , så ni ser vem det är som bloggar !

Sweet dreams




sjöberg bloggar

Mickas internet har ju hennes låtsas pappa stängt av nu . Så jag får blogga ist :)
Hon ligger förhoppningsvis och sover nu ;d
Menmen , jag har typ kollat på film hela dagen . Och kommer göra det imon också . För enligt regler så får man inte gå till skolan på 48 timmar efter man har spytt -.- Men care?
Men stannar hemma imon också . Men på onsdag SKA jag gå :)
Micka hade kvarsittning idag om någon vill veta ( NA NA NANANA ) Så går det när man inte sköter sig ;)
Men nu ska jag typ kolla på film . Och sen försöka sova.
PUSSHEJ
fail bild från i somras !
minnen <3

- tipsar


Ny duschad , ny bäddad säng

Nu har jag precis kommit ur duschen och känner mig ren och fräsch så nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på ensam hemma filmerna , Kan det bli mysigare ?


Tips -

Toni & guy silvershampoo!
Har blekt mitt hår 2 gånger . Och första gången så blev det gult . Och färgade om det . Och det blev ju orange! Så köpte toni & guy´s silvershampoo för 120 :-
Och det har redan blivit mycket bättre ! Det är lite kvar , men har bara tvättat det 2 gånger med silvershampoo och det går snabbt ! Och luktar dessutom helt ok! Så om erat hår är gult / orange, spring ner till kicks och köp silvershampoo . Ist för att färga håret, och slita på det.
- Som jag gjorde !
/ Jennifer
Toni & guy silvershampoo!
Har blekt mitt hår 2 gånger . Och första gången så blev det gult . Och färgade om det . Och det blev ju orange! Så köpte toni & guy´s silvershampoo för 120 :-
Och det har redan blivit mycket bättre ! Det är lite kvar , men har bara tvättat det 2 gånger med silvershampoo och det går snabbt ! Och luktar dessutom helt ok! Så om erat hår är gult / orange, spring ner till kicks och köp silvershampoo . Ist för att färga håret, och slita på det.
- Som jag gjorde !
/ Jennifer
Före :
Där är håret lite blött i topparna
Efter 2 tvättar :
failat ljus . Men ska ta en bättre :)

this is who we are


this is who we are


sjöberg bloggar

NU har äntligen designen kommit upp ! :)
Micka fixade den , för jag fick inte tummen ur , men den blev skitbra :)
Jag ligger hemma och är typ sjuk . Så jag tänkte blogga ( som ni kanske ser ? åh va efter jag är )
Michaela sitter i skolan och har tråkigt .
Vi typ taggar sommaren och nuddes fest :) Den 2a april ! :d
Jag har redan bestämmt kläder , och allt haha :)
På onsdag ska jag åka ner till gbg för att träffa micka :)
Jag och micka har varsin privat blogg också . Men dom länkar vi inte . För där skriver vi exakt allt . Om hur vi känner , mår osv . Det är bara dom närmsta som vet om min !
Nu ska jag glo på film och ringa micka :)
PUSS
2 snygga bruttor..

Here we come


RSS 2.0